Produkt feed support – når du har brug for support til dit datafeed

Vores support er gratis! Her finder du kontakt oplysninger. Vi er en Dansk virksomhed og vi giver Produkt feed support – når du har brug for dansk support til dit avecdo datafeed.

avecdo er et projekt af det danske IT-firma, Modified Solutions ApS. Hos os mener vi at det skal være nemt og simpelt for enhver, som ønsker at starte en online virksomhed, ligegyldigt hvor meget erfaring man har med i posen.

 

Du møder mest Thor og Tom

Teamet består af adskillige medarbejdere fra Modified Solutions, eftersom at avecdo er ejet af Modified. Dermed kan du også risikere at blive mødt af flere forskellige personer ved avecdo’s support team.

Oftest vil du dog blive mødt af Thor (til venstre), der står for generel support og kommunikation, samtidig kan Thor eskalere support til vores teknikere for teknisk support til vores udviklere – som sidder og laver løbende udvikling på systemet.

Tom Frank Christensen (til højre) er ansvarlig for kommunikation til salgs kanaler, webshop systemer, konsulenter samt generelt planlægning af hvilken retning avecdo skal gå fremadrettet.

Kontakt os på support@avecdo.com

 

Hvem står bag avecdo?

Som webudviklere, er vi ofte blevet spurgt om at udvikle brugerdefineret feeds for vores e-handels kunder, for at kunne vise deres produkter korrekt, på forskellig e handelsplatforme.

Den nuværende tredjeparts-software på markedet, understøttede ikke med de funktioner, som vores kunder efterspurgte. Derfor besluttede vi os for at udvikle en cloud-baseret software for alle e-handel sider.

Med PriceRunner som vores kunde har vi stor indsigt i, hvordan handelsplatforme kortlægger deres produkter og scanner produktinformationer, for tusindvis af produkter.

Denne indsigt og mange års erfaring med e-handels sider, giver os det perfekte vidensgrundlag for at udvikle avecdo. Du er velkommen til at følge udviklingen på Facebook.

Vi ser frem til at bringe din butik med ombord!