Produkt feed support – når du har brug for support til dit datafeed

Vores support er gratis! Her finder du kontakt oplysninger. Vi er en Dansk virksomhed og vi giver Produkt feed support – når du har brug for dansk support til dit avecdo datafeed.

avecdo er et projekt af det danske IT-firma, Modified Solutions ApS. Hos os mener vi at det skal være nemt og simpelt for enhver, som ønsker at starte en online virksomhed, ligegyldigt hvor meget erfaring man har med i posen.

Support teamet hos avecdo!

Du vil her møde Tom, som sidder klar til at hjælpe dig og din webshop!

Han står for generel support og kommunikation, når du har brug for support eller rådgivning med dit avecdo datafeed.

Tom Frank Christensen er derudover ansvarlig for kommunikation til salgs kanaler, webshop systemer, konsulenter samt generelt planlægning af hvilken retning avecdo skal gå fremadrettet.

Læs eventuelt vores “Ofte stillede spørgsmål“.

Kontakt ham på support@avecdo.com eller ring på telefon (mellem 10-14) på +45 81 11 33 70 – vi er altid glad for at give en hånd!

 

Hvem står bag avecdo?

Som webudviklere, er vi ofte blevet spurgt om at udvikle brugerdefineret feeds for vores e-handels kunder, for at kunne vise deres produkter korrekt, på forskellig e handelsplatforme.

Den nuværende tredjeparts-software på markedet, understøttede ikke med de funktioner, som vores kunder efterspurgte. Derfor besluttede vi os for at udvikle en cloud-baseret software for alle e-handel sider.

Med PriceRunner som vores kunde har vi stor indsigt i, hvordan handelsplatforme kortlægger deres produkter og scanner produktinformationer, for tusindvis af produkter.

Denne indsigt og mange års erfaring med e-handels sider, giver os det perfekte vidensgrundlag for at udvikle avecdo. Du er velkommen til at følge udviklingen på Facebook.

Vi ser frem til at bringe din butik med ombord!