Tjen penge på at henvise til avecdo med vores affiliate program

 

Tjen penge passivt ved at anbefale andre, at oprette et Facebook, Pricerunner, Google Shopping, Partner-ads feed igennem avecdo. Du tjener penge, når dem du har henvist, køber adgang til de enkelte kanaler. Avecdo er et startup med stor fokus på at gøre det bedste for brugeren og kunden.

Hvordan bliver man affiliate ved avecdo?

Man ansøger om det (efter man har registreret en bruger) på https://app.avecdo.com/settings#/affiliate.

Enhver oprettet bruger på avecdo kan ansøge om at blive affiliate, men alle nye affiliates gennemgår en godkendelsesproces, hvor en udpeget person fra avecdo’s team vil gennemgå og godkende ansøgningen.

Vi kan godt finde på at ringe til den nye affiliate samt stille diverse spørgsmål via e-mail, så du bedes venligst sikre dig, at dit telefonnummer (og e-mail) er korrekt under oprettelsesprocessen.

Hvad betyder affiliate for avecdo egentlig?

avecdo sælger blandt andet, men dog ikke begrænset til, salgskanal integrationer.

Den første salgskanal er altid gratis men næsten alle andre ydelser efterfølgende koster en lille månedlig sum. Der kan desuden også købes fuld pakke med samtlige salgskanaler og diverse addons – flere med tiden. Derfor kan nogle henviste kunder være mange penge værd, og andre kan tage lidt tid om at modne.

En affiliate der har henvist en kunde ved avecdo, vil få en aftalt andel af alle fremtidige køb som kunden foretager igennem avecdo, til gengæld vil en affiliate på avecdo få denne andel i hele kundens livstid, så dette kan være en massiv passiv indkomst med tiden.

Det vil sige, at en affiliate eksempelvis får 20 % livstids andel af alle fremtidige køb i avecdo.

Bemærk: I eksemplerne angives 20% som provision. Det er ikke nødvendigvis den procentsats vi altid kører med. Det er angivet som 20 % da det er lettest at regne med i eksempler.

Hvordan virker det? Et eksempel.

Når du har henvist en kunde til avecdo, og vedkommende køber eksempelvis ubegrænsede antal salgskanaler til 117 € per måned (93,60 € ex moms), vil du ved en 20 % livstids andel tjene 18,72€ hver eneste måned ( ( 93,60 € /100 ) * 20 ) svarende til 224,64 € hvert år og indtil kunden annullere sine pakker / aftale med avecdo.

avecdo’s kunder har en fastholdelses % på indeværende tidspunkt på cirka 97%, hvor de løbende bliver ved med at betale hver måned, dog med cirka 3% frafald. Det vil sige en kunde ved avecdo har en meget høj fastholdelsesprocent.

Vores mål er naturligvis at fortsætte med at fastholde kunden – til fælles fordel

Hvilken størrelse provision gives ved avecdo?

Provisionen aftales individuelt. Dog vil det ligge i omegnen af 10-20 % andel, af alle køb foretaget på avecdo, og i hele kundens livstid på avecdo.

Hvornår får man pengene udbetalt?

Penge optjent i avecdo, vil blive udbetalt efter aftalte kriterier.
Med tiden automatiseres processen og planen er at lave det default på eksempelvis følgende måde:

Når vi skylder en affiliate 500€ eller mere / eller hver den 30. i måneden med 30 dages vente periode.

Et eksempel.
Du har 100 henviste kunder der i januar køber for 100 € og din andel er 20 € hver måned for hver kunde.. Du tjener altså 2.000 € i januar.

Alle de beløb der er faktureret i løbet af januar, kommer til udbetaling i marts. (lbn. md. +30 dages venteperiode).

Cirka den 30. marts får du derfor udbetalt din provision, der er optjent gennem hele januar.

Hvornår får man egentlig provision

Cookie Lifetime
avecdo’s cookie livstid er på 30 dage, hvilket vil sige at du tjener pengene som affiliate, selv når vores nye kunde først registrerer sig den 30. dag efter besøget igennem dit affiliate link.

Last Click vinder
Hvem vinder så egentlig provisionen, hvis flere linker ind til avecdo? Det vil (ihvertfald til at starte med) være det sidste klik til et affiliate link, der vinder 100 % af provisionen. Vi overvejer Multi Level Referrals – som beskrevet nedenfor.

Multi Level Referrals (kommer muligvis).
Vi overvejer at lave en 3 trins tracking, dvs LAST, MEDIUM og FIRST (af de seneste tre referals) clicks, der potentielt deles 60 %, 25 % og 15 % respektivt (60 % + 40 % ved to leads og 100 % ved kun et click) – Denne mulighed er ikke kørt i stilling endnu, så vi kører på indeværende tidspunkt kun 100 % cut som nævnt ovenfor på last click.

Hvem kan deltage og dermed blive affiliate?

Alle kan deltage, dog med få undtagelser. Alle deltids- og fuldtidsansatte ved Modified Solutions ApS og avecdo ApS, kan desværre ikke deltage som affiliate ved avecdo.

Det er et ufravigeligt KRAV, at ALLE affiliates overholder markedsføringsloven, i samtlige lande hvor der målrettes affiliate markedsføring mod.

Hvordan må man markedsføre?

Man kan markedsføre med links, emails og andre reklame kampagner. Det er dog et klart og ufravigeligt KRAV, at ALLE affiliates overholder markedsføringsloven, i samtlige lande hvor der målrettes affiliate markedsføring mod.

Vi acceptere IKKE rabatkode sider. Avecdo bruger rabatkoder, men der må IKKE markedsføres med vores rabatkoder – undtagelsen er hvor der er givet individuel tilladelse til dette til den enkelte affiliate og at hver enkelt markedsføringsmetode godkendes af avecdo’s ledelse.

Hvilke affiliate programmer er der?
  • På indeværende tidspunkt, er det muligt via
    Invitations mail, som du sender igennem avecdo.com ved at invitere kunder via deres email adresse.
  • Links til en anbefalings URL (eksempel https://app.avecdo.com/welcome/tomc)
  • Forventeligt vil vi snart have en custom URL hvor du kan rette dine links direkte mod samtlige sider på hele avecdo.com.
Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til, at opsige samarbejdet med enhver affiliate ved avecdo – også selvom vedkommende har optjent og refereret kunder, for enhver form for overtrædelse af vores regler eller hvis vi modtager klager om markedsføringen.

Hver enkelt sag vil naturligvis blive vurderet konstruktivt og beslutsomt, dog er det absolut et krav at du overholder markedsføringsloven i det respektive land du reklamerer i.

Når markedsføringsloven i det pågældende land der er målrettet, tydeligvis er brudt, opsiges samarbejdet med den pågældende affiliate øjeblikkeligt.

Vi accepterer absolut IKKE spam

Vi vil blandt andet sikre os, at du IKKE bruger spam metoder eller andet, til at markedsføre avecdo – og derfor har vi en decideret godkendelsesproces. Du skal være forberedt på, at det kan tage en uge at blive godkendt, dog bestræber vi os på at godkende løbende.

Ved klager: Hvis vi modtager tilstrækkeligt antal klager og / eller tilstrækkeligt dokumentation på at der er foretaget markedsføring igennem SPAM metoder, vil vi efter en tilstrækkelig analyse annullere aftalen med den enkelte affiliate, samt i nogle tilfælde tilbageholde provisionen optjent. Vi håber naturligvis at det ALDRIG bliver nødvendigt.