Vores priser er gennemsigtige og overskuelige

 

Der er ingen bindingsperiode, og du skaber IKKE duplicate content.

Antal produkter

Fra
0-2000
produkter
-
-
pr. md.
Fra
0-2000
produkter
-
-
per md.
Fra
0-2000
produkter
-
-
per md.

Brug koden “avecdo” for at få 30 dages prøve på enhver kanal.

Hvad betyder “gratis” salgskanal?

Det er så simpelt som det står – den første kanal er altid gratis – hvilket vil sige at du til enhver tid kan have en gratis konto og samtidig bruge avecdo gratis (omend med freemium begrænsninger). Begrænsningerne involverer blandt andet at du kun kan opdatere dine data fra din shop en gang i døgnet.

Opsigelse af mine abonnementer?

Du kan til enhver tid opsige din abonnement på dine salgskanaler – uanset om det er Google Shopping, Facebook, Pricerunner eller nogle af alle de andre. Hvis du annullere dine abonnementer i midten af en betalings cyklus, så fortsætter disse feeds med at være aktive for de respektive salgskanaler – indtil dit abonnement udløber, hvorefter feed URL vil give en fejlbesked til kanalen. Dine kanaler kan til enhver tid opsiges på https://app.avecdo.com/invoices ved udgangen af faktura perioden.

Hvordan bliver jeg faktureret?

Alle betalinger foretages igennem vores betalingsudbyder, og er ofte månedlige eller årlige abonnementer. Du kan til enhver tid hente din faktura fra https://app.avecdo.com/invoices – hvor du også kan annullere dine abonnementer.

Er der nogen bindingsperiode?

Der er ingen bindingsperiode ved avecdo – og du kan til enhver tid opsige dine tilvalgte kanaler. Du køber kanalen en måned eller et år ad gangen, og du kan annullere kanalen når du vil. Vi stopper automatisk din abonnements aftale, så du ikke betaler efter udløbet. Din kanal vil dog stadig være aktiv indtil udløb.

Hvad er fordelene ved at købe den årlige pakke?

Det er faktisk ret simpelt. En kanal (ud over den første gratis kanal) koster 17 € om måneden (cirka 127 DKK) – og ved at købe den årligt – får du den til 177 €  (cirka 1320 DKK) – svarende til en besparelse på 14 %.

Hvis jeg gerne vil have mange kanaler?

Hvis du gerne vil have ubegrænsede kanaler og ubegrænset brug af kanalerne, er den ultimative løsning vores ubegrænsede kanaler til 117 € (cirka 875 DKK) om måneden, eller 1217 € årligt (cirka 9.075 DKK) – her sparer du også cirka 14 %.

Bruges af førende konsulenthuse

Vi har lige sat vores produktfeed op. Det var super nemt og vi fik en rigtig fin hjælp under hele opsætningen. Thor i support fik straks opdateret avecdo’s plugin til at håndtere vores produkter ex. moms. Super service.

Gitte Lund Henriksen

Havde brug for hjælp til generering af feeds. Fik en anbefaling af avecdo, og 2 timer efter var vi i gang. Med stor hjælp fra deres meget kompetente support. Så min klare anbefaling af avecdo.

Ronni Andersen

Vi har brugt avecdo i over et år, det er super let at sætte op, softwaren på vores shop er også meget effektivt og har ikke givet nogen problemer, som sådan noget ellers altid giver, det er lækkert at det bare virker.

Anders Bagnegaard Kristensen

Jeg har brugt Avecdo siden sommeren 2017. Et par spørgsmål vedr. opsætningen af Avecdo blev lynhurtigt forklaret til UG af supporten. Jeg har haft et enkelt issue vedr. feedet men det blev også meget hurtigt fixet.

Kasimir Nikolajsen

Hos batteriforsyning.dk har vi i længere tid brugt Avecdo, vi har været meget tilfreds med produktet og når der er behov for hjælp så har de en ualmindelig god support.

Morten Ipsen

En super smart løsning for at få sin webshop udbredt en hel del mere. Og så er kundeservicen bare helt fantastisk. Det kan varmt anbefales at gøre brug af avecdo.

Daniel Jørgensen