Nem forbindelse (feed) til din e-handels platform

Det har aldrig været lettere at få dine produkter fremvist på mange salgskanaler på en enkelt gang.

Du har kun brug for et enkelt plugin / modul på din webshop – som herefter skaber forbindelse til mange kanaler så du kan få skabt salg hurtigt, let og simpelt oftest uden nogen udfordringer. Desuden lægger det ikke pres på din side og skaber dermed ikke dine placeringer i søgeresultaterne.

Oversigt over salgskanaler

Få produktfeeds til mange salgskanaler, uden at have teknisk viden.

Det er nemt, hurtigt og kræver oftest slet ikke tekniske færdigheder at etablere en forbindelse mellem din e-handelsplatform og avecdo. Der er benyttet over 10.000 timer for at skabe den mest simple løsning – som er let at gå til for alle, uanset om man har været i webshop branchen i 20 år eller lige er startet.

Vi har udviklet adskillige ”plug’n’play” plugins til de store e-handelsplatforme, hvilket sikre at den relevante produktdata bliver sendt korrekt med over – helt automatisk.

I øjeblikket tilbyder vi blandt andet plugins til følgende e-handelsplatforme

Èt produktfeed plugin eller kobling til avecdo – er alt hvad du behøver

Når du opsætter en konto på avecdo, beder vi dig om at installere vores plugin, så vi automatisk kan hente produktoplysninger fra din butik.. Vi henter dine data, eksempelvis dine produktdata og kategorier løbende, sammen med ændrede priser og billeder – uden at du skal tænke yderligere over hvad der sker og hvorfor. Desuden er du altid sikker på at vi passer på dine data og gør alt for at undgå læk af data og priser til ukendte kilder.

Derfor svarer vi ej heller på spørgsmål fra konsulenter af din shop – uden at de er oprettet i avecdo og tilknyttet din shop i avecdo – som konsulenter her for at styre dine produktfeeds.

Hvilke webshops og platforme understøtter avecdo

Vi tilbyder plugins, moduler, extensions og API samt andre forbindelser til følgende e-handelsplatforme, faktisk dækker vi omkring 90% af alle danske webshop systemer og opensource systemer der benyttes i Europa.

Magento, Prestashop, WordPress med Woocommerce, ThirtyBees, Smartweb, Dandomain, Shopify, Hostedshop, Scannet, Wannafind og Golden Planet – hertil kommer hele tiden derligere

Og som et backup løsning – hvis du ikke har en af disse extensions, så kan du altid få dine data ind i avecdo via et Google Shopping feed – eller få din udvikler til at koble vores SDK på din shop.

Èt produktfeed plugin eller kobling til avecdo – er alt hvad du behøver

Efter koblingen af webshoppen til avecdo

Når webshoppen er koblet til avecdo, kan der let beriges data med de tilknyttede apps i avecdo – skrive tekster og lignende – se vores yderlige features her. Det involverer blandt andet, men ikke begrænset til, følgende elementer:

  • Tekstforbedringer på kategori, produkt eller globalt niveau.
  • Billede kanvas til Facebook og Instagram.
  • Prisjusteringer til markedspladser.

Vi har lige sat vores produktfeed op. Det var super nemt og vi fik en rigtig fin hjælp under hele opsætningen. Thor i support fik straks opdateret avecdo’s plugin til at håndtere vores produkter ex. moms. Super service.

Gitte Lund Henriksen

Havde brug for hjælp til generering af feeds. Fik en anbefaling af avecdo, og 2 timer efter var vi i gang. Med stor hjælp fra deres meget kompetente support. Så min klare anbefaling af avecdo.

Ronni Andersen

Vi har brugt avecdo i over et år, det er super let at sætte op, softwaren på vores shop er også meget effektivt og har ikke givet nogen problemer, som sådan noget ellers altid giver, det er lækkert at det bare virker.

Anders Bagnegaard Kristensen

Jeg har brugt Avecdo siden sommeren 2017. Et par spørgsmål vedr. opsætningen af Avecdo blev lynhurtigt forklaret til UG af supporten. Jeg har haft et enkelt issue vedr. feedet men det blev også meget hurtigt fixet.

Kasimir Nikolajsen

Hos batteriforsyning.dk har vi i længere tid brugt Avecdo, vi har været meget tilfreds med produktet og når der er behov for hjælp så har de en ualmindelig god support.

Morten Ipsen

En super smart løsning for at få sin webshop udbredt en hel del mere. Og så er kundeservicen bare helt fantastisk. Det kan varmt anbefales at gøre brug af avecdo.

Daniel Jørgensen