PrestaShop Produktfeed Integration

Integrer avecdo med PrestaShop og opdag enkeltheden ved at optimere dit produktfeed med vores tekst beriger. avecdo optimere dit PrestaShop produkt feed til handelskanaler som PriceRunner, Facebook og Google Shopping – med få klik.

Hvad er PrestaShop?

PrestaShop er en eCommerce platform, hvor du kan opbygge den webshop du altid har drømt om. Hovedsageligt, benytter mellem og større virksomheder sig af denne type eCommerce løsninger. Du kan se Prestashops officielle side her.

Det er gratis at hente og bruge PrestaShop, men i et begrænset omfang. Tusindevis af forskellige udviklere har lavet integrationer, som gør platformen til, hvad den er: en meget tilpasselig webshop. Der opkræves typisk betaling for modul-integrationerne, men avecdo er gratis som integration og – er lige til at installere med en ZIP fil der kan hentes her.

Med de mange muligheder for tilpasninger af din webshop, ved brug af Prestashop, gør det muligt at lave uendelige variationer af din webshop’s opbygning. Dette gør det let at lave en unik webshop.

Hvorfor integrere avecdo med PrestaShop?

 

Når du integrerer avecdo med din PrestaShop butik, bliver dine produktinformationer fra din web-shop lette at styre på de eksterne handelskanaler. Ved blot få klik laver avecdo dit PrestaShop produkt feed klar til øjeblikkeligt brug på produktsammenlignings-sider og online markedspladser.

Dette gør det hurtigt og nemt at fremvise dine produkter på Facebook, Google Shopping, PriceRunner samt mange andre understøttede handelskanaler.

Produktinformationen fra din PrestaShop butik tilpasser sig automatisk til de salgs kanaler du vil bruge. På denne måde vil dine produkter blive vist i relevante kategorier og fundet af forbrugerne når de laver forespørgsler på salgskanalen, derved får du langt flere kunder.

Keep it simple! Ingen tekniske færdigheder er nødvendige ved brug af avecdo, til at styre dit PrestaShop produktfeed. Dét gør indgangen til forskellige salgs kanaler let, for dig og din PrestaShop butik.

Setup guide, til at integrere avecdo på din Prestashop

Downloading avecdo plugin’et til Prestashop

  1. Download avecdo Prestashop plugin'et her: Download ZIP
  2. I Prestashop menuen, gå til Modules and Services => Modules and Services
  3. Klik på "Add a new module" og vælg den downloadede ZIP fil
  4. Søg efter "avecdo" i Plugin tabellen og klik på "Install" knappen
  5. Når pop-up vinduet åbner sig, klik på "Proceed with the installation"

Forbind plugin’et med din avecdo konto ved indtastning af aktiverings nøgle

  1. Vælg nu "avecdo connect" i "Modules and Services" tabellen
  2. Kopier aktiveringsnøglen "Activation Key" nederst på avecdo siden
  3. Indsæt nøglen i "Activation Key" feltet og klik "Activate"