WooCommerce produktfeed integration

Integrer avecdo med WooCommerce og opdag enkeltheden ved at optimere dit produktfeed.
avecdo optimere dit WooCommerce produktfeed til handelskanaler som PriceRunner, Facebook og Google Shopping – ved blot ét klik.

Hvad er WooCommerce?

 

WooCommerce er et eCommerce plugin for WordPress der tilbyder webshop funktioner til din WordPress hjemmeside, ved f.eks. at fremvide dine produkter, indkøbsvogn, tjek-ud-system og mange andre butiksfunktioner.

Det er et gratis WordPress plugin med få funktioner. Som mange andre eCommerce platforme, har WooCommerce hundredevis af tilføjelses funktioner mod betaling, for en bedre- og tilpasselige funktioner.

WooCommerce er for alle størrelser af virksomheder, dog er det et ret tungt og ufleksibelt system uden mange konfigurations muligheder ud af boksen.

Du kan dog skalere din online butik med integrationsudvidelser og “open-source” giver mulighed for unikke opsætninger. avecdo er en udvidelse, der samarbejder med et eksternt system – for at lave de bedste produkt data forbindelser til eksterne datakilder, eksempelvis Google Shopping, Facebook, Pricerunner, Miinto, Trendsales og mange andre.

Hvorfor integrere avecdo med WooCommerce?

 

Ved at integrere avecdo med din WooCommerce butik, bliver dine produktinformationer fra din web-shop lette at styre på eksterne handelskanaler. Ved blot ét klik laver avecdo dit WooCommerce produktfeed klar til øjeblikkeligt brug på produktsammenlignings-sider og online markedspladser.

Dette gør det hurtigt og nemt at fremvise dine produkter på Facebook, Google Shopping, PriceRunner samt mange andre handelskanaler.

Produktinformationen fra din WooCommerce butik tilpasser sig automatisk til de handelskanaler du vil bruge. På denne måde vil dine produkter blive vist i relevante kategorier og fundet af forbrugernes søge forespørgsler.

Ingen tekniske færdigheder er nødvendige ved brug af avecdo, til at styre dit WooCommerce produktfeed. Dét gør indgangen til forskellige handelskanaler let, for dig og din WooCommerce butik.

Setup guide der viser hvor let det er at integrere din Woocommerce med avecdo

Installer og aktiver avecdo pluginet

  1. I din WordPress, gå til Plugins -> Tilføj nyt plugin
  2. Søg efter avecdo, og klik Installer
  3. Husk at aktivere pluginnet

Indtast aktiveringsnøgle

  1. Nu, går du ned i menuen i højre side og vælger Avecdo Connect
  2. Kopi aktiveringsnøglen “Activation Key” nederst på avecdo siden
  3. Kopier det ind i Activation Key i din WordPress – og klik “Aktiver” eller “Activate”
  4. Paste it into the “Activation Key”-field and click Activate