Facebook Dynamiske Kanvas på Billeder!

I dag har vi lanceret en fed ny feature på avecdo.com – der giver dig Dynamisk Kanvas til dine billeder til Facebook salgs kanalen.

Vi har lavet en lille video, som du kan se i vores hjælpeforum på Facebook her, er du ikke allerede medlem af vores hjælpe forum, er det en god idé at blive medlem – svartiden er meget lav, og alle kan hjælpe alle.

Facebook Dynamisk Kanvas

Hvad er Facebook Dynamiske Billeder?

Med Facebook Dynamisk Kanvas på dine billeder kan du let optimere din omsætning – og få langt flere besøgende til at klikke på dine produkter, som skaber mere omsætning og trafik til din webshop. Det giver god mening, at skabe så meget fokus som overhovedet muligt – på dine produkter til især Facebook, hvor konkurrencen KAN være lidt hård.

Du installerer såmænd “Image Canvas Enrichment” – det er gratis og kan hjælpe dig med at sælge langt flere produkter ved at lave flotte salgsfremmende billeder, der vises sammen med dine produktannoncer på Facebook. Det kræver, at du har vores salgskanal Facebook installeret.

Du kan naturligvis kun have en ret begrænset dækning af tekster på dine billeder, dog giver det ret god effekt med pris og eventuelt et tilbuds-banner på dine billeder. Det står dig fuldstændig frit, hvad du skriver – måske har du Fri Fragt? Så er det måske en god idé, at skrive det på billederne også?

Eksempler på hvordan du kan lave et Dynamisk Kanvas til dine Facebook billeder

Vi har lavet en lille video, der viser hvad Facebook Dynamisk Billede Kanvas egentlig er, og hvad den gør – du kan eventuelt se den ovenfor eller på Youtube.

Vi har endvidere også lavet en lidt længere video, som godt kan fungere som en guide – den kan du se her (eller igen på Youtube)

Konsulenter på avecdo

Vi har en mindre stak tilknyttede konsulenter, der kan hjælpe dig med at optimere DINE produkter og feeds i avecdo. De kan OGSÅ hjælpe dig med dynamisk kanvas.

Du finder listen af godkendte konsulenter inde i dit “dashboard” – ved at klikke på “Invite Consultants”.

avecdo team

Vi har forøvrigt mange andre fede ting på vej 🙂

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får mest ud af avecdo og hele systemet som en helhed, er du altid velkommen til at skrive til os på support@avecdo.com – eller ringe 81 11 33 70 mellem 08 – 15.

Vi står klar til at hjælpe dig videre! 🙂

De absolut bedste hilsner
Tom Frank Christensen
tomc@avecdo.com