FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi får ofte spørgsmål – der hen ad vejen kan svares med de samme svar – derfor har vi lavet en FAQ (ofte stillede spørgsmål) – til at gøre svartiden hurtigere – og lettere for dig selv at finde svaret.

Produkt og kategori data

Spørgsmål og svar om produkt og kategori data ind og ud af avecdo.

Hvordan henter man produkt data ind i avecdo igen?

Den nemmeste måde er at gå til Shop overview siden og klikke “Fetch Shop”. Herved går vores system ud på din webshop og henter alle produkt og kategori data, og indsætter dataen. Bemærk at du også kan indstille hvor ofte dataen skal hentes her og se hvor langt tid det sidst tog at hente dine data,såfremt du er betalende kunde i avecdo. Quick Link

Mine data er ikke opdateret?

Hvis du har rettet et produkt eller kategori på din webshop, sker der ikke automatisk en synkronisering på sekundet med avecdo og dine kanaler. Det sker en til flere gange i døgnet afhængig af flere indstillinger i avecdo men også på selve kanalen.

Hvis du er betalende bruger i avecdo, kan du sætte systemet til at hente fra din webshop hver sjette time. Du kan også manuelt gå ind din shop overview og hente data i avecdo fra din shop. Dette kan gøres hver halve time. Dine kanalers “data feeds” bygges automatisk når der er hentet nye data med ændringer i.

Den nemmeste måde er at gå til Shop overview siden og klikke “Fetch Shop”. Quick Link

Betaling

Hvad betyder “Paid feature”?

En Paid feature (Betalt funktion) er en funktion der kun kan benyttes såfremt du betaler for en vare ved avecdo. Såfremt du har brug for en betalt funktion, men ikke er betalende bruger grundet at du kun har en gratis kanal, kan du hurtigt blive betalende bruger ved at installere kanal nummer to. Quick Link

Hvad betyder en “gratis” salgskanal?

Det er så simpelt som det står – den første kanal du vælger at installere er på nuværende tidspunkt gratis når du har et avecdo service abonnement – hvilket vil sige at du kan have en betalt konto og samtidig bruge avecdo gratis på en enkelt kanal. Eventuelle begrænsninger involverer blandt andet at du kun kan opdatere dine data fra din shop en gang i døgnet. Quick Link

Hvordan får jeg pengene tilbage?

Vores mål er at alle er tilfredse, derfor tilbyder vi også at alle kan få deres penge tilbage. Enhver kan derfor få pengene tilbage for et køb i avecdo, såfremt man ikke har taget den købte service i brug, og anmoder om en tilbagebetaling indenfor 72 timer fra købet. Quick Link

Vi har lige sat vores produktfeed op. Det var super nemt og vi fik en rigtig fin hjælp under hele opsætningen. Thor i support fik straks opdateret avecdo’s plugin til at håndtere vores produkter ex. moms. Super service.

Gitte Lund Henriksen

Havde brug for hjælp til generering af feeds. Fik en anbefaling af avecdo, og 2 timer efter var vi i gang. Med stor hjælp fra deres meget kompetente support. Så min klare anbefaling af avecdo.

Ronni Andersen

Vi har brugt avecdo i over et år, det er super let at sætte op, softwaren på vores shop er også meget effektivt og har ikke givet nogen problemer, som sådan noget ellers altid giver, det er lækkert at det bare virker.

Anders Bagnegaard Kristensen

Jeg har brugt Avecdo siden sommeren 2017. Et par spørgsmål vedr. opsætningen af Avecdo blev lynhurtigt forklaret til UG af supporten. Jeg har haft et enkelt issue vedr. feedet men det blev også meget hurtigt fixet.

Kasimir Nikolajsen

Hos batteriforsyning.dk har vi i længere tid brugt Avecdo, vi har været meget tilfreds med produktet og når der er behov for hjælp så har de en ualmindelig god support.

Morten Ipsen

En super smart løsning for at få sin webshop udbredt en hel del mere. Og så er kundeservicen bare helt fantastisk. Det kan varmt anbefales at gøre brug af avecdo.

Daniel Jørgensen