Smarte funktionaliteter

avecdo holder både dine produkter opdateret og har en række funktioner, som forbedrer kvaliteten af dine produktfeeds.

Vi har en række funktioner, som forbedrer kvaliteten af dine produkt feeds til Facebook, Google Shopping, Wupti Marketplace, Pricerunner og mange andre feeds. Du kan lynhurtigt komme til at tjene væsentligt mere på din webshop.

Gør som 1.000 andre

Kategori Mapping

Handelsplatforme såsom Pricerunner, Kelkoo og Miinto er fantastiske til at sikre din synlighed og skabe salg. Det sker dog ofte, at dine produkter placeres i forkerte kategorier. Sælger du blazere, er det vigtigt for dig, at dine produkter bliver vist i kategorien “Blazere” på Pricerunner, og ikke kun i den brede kategori “Jakker”. avecdo giver dig muligheden for at koble dine produktkategorier sammen med de prædefinerede kategorier.

Unikke Produkttekster

Når populære shopping-platforme viser de præcist samme produkttitler og beskrivelse som på din webshop, kan det betyde en forringet rangering på Google i søgeresultaterne. avecdo giver dig muligheden for at skrive unikke titler og beskrivelser til hver enkel platform, så du ikke oplever en dårligere rangering. Dette vil spare dig for fremtidige problemer og ressourcetungt arbejde.

Nem Integration

Vi har udviklet plugins og API-integrationer til alle de populære ecommerce-løsninger, så du hurtigt og nemt kan tilkoble avecdo til din webshop med få klik. Søg på avecdo under plugins i dit ecommercesystem og integrer vores service på få sekunder. Er du i den situation, at du har en skræddersyet ecommerce-løsning, så bare rolig. Vi har nemlig en SDK-løsning som din programmør nemt kan integrere.

Vi har lige sat vores produktfeed op. Det var super nemt og vi fik en rigtig fin hjælp under hele opsætningen. Thor i support fik straks opdateret avecdo’s plugin til at håndtere vores produkter ex. moms. Super service.

Gitte Lund Henriksen

Havde brug for hjælp til generering af feeds. Fik en anbefaling af avecdo, og 2 timer efter var vi i gang. Med stor hjælp fra deres meget kompetente support. Så min klare anbefaling af avecdo.

Ronni Andersen

Vi har brugt avecdo i over et år, det er super let at sætte op, softwaren på vores shop er også meget effektivt og har ikke givet nogen problemer, som sådan noget ellers altid giver, det er lækkert at det bare virker.

Anders Bagnegaard Kristensen

Jeg har brugt Avecdo siden sommeren 2017. Et par spørgsmål vedr. opsætningen af Avecdo blev lynhurtigt forklaret til UG af supporten. Jeg har haft et enkelt issue vedr. feedet men det blev også meget hurtigt fixet.

Kasimir Nikolajsen

Hos batteriforsyning.dk har vi i længere tid brugt Avecdo, vi har været meget tilfreds med produktet og når der er behov for hjælp så har de en ualmindelig god support.

Morten Ipsen

En super smart løsning for at få sin webshop udbredt en hel del mere. Og så er kundeservicen bare helt fantastisk. Det kan varmt anbefales at gøre brug af avecdo.

Daniel Jørgensen