Guld Konsulent NicolaiTeglskov.dk

Fuldt fokus på e-handel

Nicolai Teglskov har en fortid som E-commerce Manager og har drevet egne webshops siden 2012. Han har specialiseret sig i e-handel og i 2018 startede han NicolaiTeglskov.dk for at kunne hjælpe flere webshopejere med at vækste deres forretning.

Nicolai taler et sprog alle forstår, og er åben og ærlig overfor sine kunder. Anmeldelserne på Google og Facebook vidner om meget glade kunder. Der er ingen tvivl om, at Nicolai kan sit kram.

Nicolai underviser desuden i Facebook på nemprogrammering.dk, i SEO hos Bigum & Co. og i ShopOrama til flere af deres arrangementer.

 

NicolaiTeglskov.dk er avecdo Gold Partner.
En gold partner ved avecdo har gennemgået en seriøs udvælgelses proces og undersøgelse, hvor vi sikrer at de som konsulenter gør en absolut og enorm stor indsats for kunden samt ved ALT om hvad det er de arbejder med.

Gold partner er en af de højeste rang, der spænder således
Bronze ➡ Silver ➡ Gold ➡ Platinum.

 

Er du konsulent?

Kontakt os på hello@avecdo.com i dag – og fortæl om dit firma!

Alle webshops kan være med

Nicolai har erfaring med flere webshopsystemer bl.a. ShopOrama, Magento og WooCommerce. Derudover kan han programmere, hvilket er en stor hjælp når teknikken driller webshopejeren. Så er der én indgangsvinkel til én ekspert som løser alle opgaverne.

NicolaiTeglskov.dk hjælper webshops med et månedligt forbrug på 5.000 – 100.000 kr. Der arbejdes uden bindingsperioder eller pakkeløsninger, men tages udgangspunkt i den enkelte kundes behov og økonomi.

Et eksempel på en succesfuld case er Billig-Billy.dk, som har vækstet med en faktor x20 siden NicolaiTeglskov.dk overtog markedsføringen. Det har udover at skabe resultater på bundlinjen, frigivet tid til ejeren som har ansat mere personale og udvidet varesortimentet.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Nicolai på 25940150 eller info@nicolaiteglskov.dk.

NicolaiTeglskov.dk er avecdo Gold konsulent