Bronze Konsulent SavvyRevenue ApS

 

Specialiseret Google AdWords bureau – Vores eneste fokus er AdWords for Ehandel!

Specialiseret Google AdWords bureau

– Vores eneste fokus er AdWords for Ehandel!

Vi kan godt lide at dele vores viden. Vi har en af Danmarks bedste blogs omkring Google AdWords for webshops, og er bl.a. instruktører hos GoLearn.dk med kurser i avanceret Google AdWords og Google Shopping.

Vores stifter, Andrew Lolk, holder jævnligt oplæg i Danmark og udlandet om Google Shopping. Han har i 2018 holdt oplæg på bl.a. MarketingCamp og AdWorld Experience i Italien om hvordan webshops kan maksimere deres Google Shopping resultater.

Vi er stolte over at have arbejdet med nogle af Danmarks mest seriøse købmænd; Kids-World.dk, IllumsBolighus.dk, Moodings.com, AVXperten.dk og Billig-Fitness.dk.

Specialer bygget omkring webshops

Vi har tre kerneomrĂĄder, som vi arbejder med i Danmark:

  • Komplet Google AdWords optimering
  • Google Shopping og feed optimering
  • AdWords analyse

Vi arbejder primært med annoncører, der ønsker et bureau til at vækste deres samlede indtjening fra Google AdWords (Search, Shopping og Display).

Dertil arbejder vi med AdWords analyser til webshops, der ønsker at få en ekspert til at hjælpe dem på vej, men gerne vil holde deres annoncering in-house.

Til slut prøver vi altid at finde de bedste måder vi kan skalere udover Google universet. Dette er alt fra prissammenligningssider, markedspladser, Criteo, osv.

Webshops, som fĂĄr mest ud af vores ydelser

  • Vi har fokuseret pĂĄ webshops, der har 1.000+ produkter i deres inventar.
  • Dertil passer vores prisstruktur bedst til annoncører, der har et forbrug pĂĄ over 75.000 kr. per mĂĄned.

Vi laver undtagelser til begge regler, når vi kan vurdere, at potentialet er for at komme op på dette niveau. Ofte ser vi, at annoncører ikke udnytter deres fulde potentiale, så vi anbefaler, at du starter en dialog. Derfra finder vi ud af om vi er det perfekte match til din webshop!

Er du i tvivl om vi er et godt fit til dig, så skriv til Andrew på hello@savvyrevenue.com. Så finder vi sammen den bedste løsning på din AdWords annoncering.

Gratis potentialeanalyse: Vi tjener os altid hjem igen

Vi stolter os ved, at vi altid tjener os selv hjem igen. Dette gør vi pga. vi kun tager sager ind, hvor vi kan se bevis for, at vi kan gøre det bedre end hvad du har nu.

Derfor starter alle vores engagementer med en potentialeanalyse. Her tager vi et hurtigt kig på din konto for at finde beviser for, at vi kan gøre det bedre. Dernæst laver vi regnestykket for at se hvor meget din konto skal forbedres før vi tjener os selv hjem igen.

Få en gratis potentialeanalyse af dine Google Shopping kampagner og feed ved at nævne “avecdo”. Her kan du også stille nogle af de løse spørgsmål du sidder med. Du kommer til at tale direkte med en PPC manager, som arbejder med konti – ingen sælgere.

Skriv til Andrew på hello@savvyrevenue.com.

E-mail: hello@savvyrevenue.com
Telefon: +45 8987 5606
Web: savvyrevenue.com
Kanaler: Facebook, Google Shopping og Partner-ads
Tilbyder: Optimering af omsætning, Tekstberigelse
Lokation:
 Snekkersten

SavvyRevenue er Bronze Partner ved avecdo

SavvyRevenue er avecdo Bronze Partner.

Bronze partner er absolut laveste rang spænder således
Bronze ➡ Silver ➡ Gold ➡ Platinum.

Er du konsulent?

Kontakt os på hello@avecdo.com i dag – og fortæl om dit firma!