Vores priser er gennemsigtige og overskuelige

 

Der er ingen bindingsperiode, og du skaber IKKE duplicate content.

Antal produkter

Fra
0-2000
produkter
-
-
pr. md.
Fra
0-2000
produkter
-
-
per md.
Fra
0-2000
produkter
-
-
per md.

Brug koden “avecdo” for at få 30 dages prøve på enhver kanal.
* Første kanal er på nuværende tidspunkt gratis (den første kanal som du vælger at installere).
** Pris her er omregnet fra € til DKK, beløbet faktureres i €.

Hvad betyder en “gratis” salgskanal?
Det er så simpelt som det står – den første kanal du vælger at installere er på nuværende tidspunkt gratis – hvilket vil sige at du kan have en gratis konto og samtidig bruge avecdo gratis (omend med nogle begrænsninger) såfremt du beholder den første kanal du installerer. Begrænsningerne involverer blandt andet at du kun kan opdatere dine data fra din shop en gang i døgnet.
Opsigelse af mine abonnementer?

Du kan til enhver tid opsige din abonnement på dine salgskanaler – uanset om det er Google Shopping, Facebook, Pricerunner eller nogle af alle de andre. Hvis du annullere dine abonnementer i midten af en betalings cyklus, så fortsætter disse feeds med at være aktive for de respektive salgskanaler – indtil dit abonnement udløber, hvorefter feed URL vil give en fejlbesked til kanalen. Dine kanaler kan til enhver tid opsiges på https://app.avecdo.com/invoices ved udgangen af faktura perioden.

Hvordan bliver jeg faktureret?

Alle betalinger foretages igennem vores betalingsudbyder, og er ofte månedlige eller årlige abonnementer. Du kan til enhver tid hente din faktura fra https://app.avecdo.com/invoices – hvor du også kan annullere dine abonnementer.

Er der nogen bindingsperiode?

Der er ingen bindingsperiode ved avecdo – og du kan til enhver tid opsige dine tilvalgte kanaler. Du køber kanalen en måned eller et år ad gangen, og du kan annullere kanalen når du vil. Vi stopper automatisk din abonnements aftale, så du ikke betaler efter udløbet. Din kanal vil dog stadig være aktiv indtil udløb.

Hvad er fordelene ved at købe den årlige pakke?

Det er faktisk ret simpelt. En kanal (ud over den første gratis kanal) koster 17 € om måneden (cirka 127 DKK) – og ved at købe den årligt – får du den til 177 €  (cirka 1320 DKK) – svarende til en besparelse på 14 %.

Hvis jeg gerne vil have mange kanaler?

Hvis du gerne vil have ubegrænsede kanaler og ubegrænset brug af kanalerne, er den ultimative løsning vores ubegrænsede kanaler til 117 € (cirka 875 DKK) om måneden, eller 1217 € årligt (cirka 9.075 DKK) – her sparer du også cirka 14 %.

Kan man oprette forbindelse mellem avecdo og andre e-handelsplatforme?

I øjeblikket tilbyder vi plugins til følgende e-handelsplatforme; Woocommerce, Prestashop, Magento 1x, DanDomain, Shopify, Wannafind, Golden Planet, Smartweb og Scannet. Dog kan du importere dine produkter direkte i avecdo ved hjælp af et Google Shopping Product feed, det er virkelig meget enkelt, men det kommer med nogle begrænsninger.

Magento 2 er i vores pipeline – du kan finde vores Development Roadmap her 

Hvor tit bliver mit data opdateret i avecdo?

Vi opdaterer kun data automatisk på gratis konti (folk der kun har en kanal) hver 24 time. Hvis du er betalende – sker det hver 6. time.

Du kan manuelt tvinge avecdo til at opdatere dit data – ved at gå til Shop settings og klikke fetch shop. 
(Dette kan du kun gøre engang hver 30 minut grundet at det lægger massiv pres på vores systemer.) 
 
Hent data ind på kanalen – eksempelvis Google Shopping
Der skal du logge ind i kanalen – og bede dem om at hente feedet og process det igen – eller sende dem en email, hvis kanaler har ikke et admin dashboard.

Bruges af førende konsulenthuse

Vi har lige sat vores produktfeed op. Det var super nemt og vi fik en rigtig fin hjælp under hele opsætningen. Thor i support fik straks opdateret avecdo’s plugin til at håndtere vores produkter ex. moms. Super service.

Gitte Lund Henriksen

Havde brug for hjælp til generering af feeds. Fik en anbefaling af avecdo, og 2 timer efter var vi i gang. Med stor hjælp fra deres meget kompetente support. Så min klare anbefaling af avecdo.

Ronni Andersen

Vi har brugt avecdo i over et år, det er super let at sætte op, softwaren på vores shop er også meget effektivt og har ikke givet nogen problemer, som sådan noget ellers altid giver, det er lækkert at det bare virker.

Anders Bagnegaard Kristensen

Jeg har brugt Avecdo siden sommeren 2017. Et par spørgsmål vedr. opsætningen af Avecdo blev lynhurtigt forklaret til UG af supporten. Jeg har haft et enkelt issue vedr. feedet men det blev også meget hurtigt fixet.

Kasimir Nikolajsen

Hos batteriforsyning.dk har vi i længere tid brugt Avecdo, vi har været meget tilfreds med produktet og når der er behov for hjælp så har de en ualmindelig god support.

Morten Ipsen

En super smart løsning for at få sin webshop udbredt en hel del mere. Og så er kundeservicen bare helt fantastisk. Det kan varmt anbefales at gøre brug af avecdo.

Daniel Jørgensen